Typiskt!

Skit, här har man försökt hålla sig borta från bowling, frisbeekastning, och andra aktiviteter för att sedan bryta 2 naglar när man sitter vid ett skrivbord... tur att man kan vända sig till fotbollsfruarna, jag vet nog att du har backup #3 :)

/YKH

Den stora dagen!

Det måste ju självklart nämnas att vår kära fotbollsfru som tyvärr lämnat klubben har sin STORA dag på lördag!!!
Jag längtar som bara den, det ska bli hur roligt som helst. 
Ett proffsigt förberedande med MK kommer nog dock att regna bort totalt i kyrkan då mina krokodiltårar kommer att flöda.
Jag är övertygad om att detta kommer att bli en av årets stora höjdpunkter!




Hipp hurra för kärleken!!!!!!!
/YKH


Konflikt nr 1

Stora diskussioner har uppstått hurvida jag ska få behålla mitt aliasnr eller inte. Genom klagomål från läsare anses nr 11 tillhöra denna fotbollsfru vars man spelar mest i A-laget, inte den som hade numret först. Då bokstaven B får stå för min man har jag nu fantasitorka inför ett nytt alias men eftersom ni snällt håller er till era nr kommer det förhoppningsvis märkas vem som inte gör det. Utan brytna naglar och söndersliten frisyr avböjer jag härmed från mitt genuina alias och överlåter det till en än så länge anonym fotbollsfru.

/YKH 

Skrivtorka?

Jag antar att det händer så otroligt mycket spännande saker i era liv att ni helt enkelt inte hinner skriva om dom. Så är det ju med äkta fotbollsfruar :)

/11.. eller?


Hmm..

Ja, jag funderade just på om dom kanske har en nyans av rödbrun... kanske en pengarfråga!

Hmm.. jag föredrar att vara annonym!! Vid de här laget borde ni äkta fotbollsfruar ha koll på vem som äger tröja nr 11. Eller har kanske sommaruppehållet och alkoholen suddat ut en del siffror!!

/Älvan

En liten lista på våra nummer

Hej vad tycks om att lägga upp en lista på våra namn och respektive nummer... Hmm ni kan väl fylla på:

3= Gun
?= Lydia
2= Sune

Fotbollsfru 11; lösningen på ditt problem är så klar alovera scrub och soltaning på baronen; finfint! :) Ja så är de du får välja med att vara gulbrun eller flagig.....

Ännu en fru!!

Finely har världens mest festdiskuterade skavllerblogg öppnat. Detta kan bli intressant!!


Stort Grattis till semestern #3, det är du väl värd. Själv började jag dagen ganska bittert. Jag har nämligen haft min semester och sitter nu på tyst och näst intill helt folktomt kontor. Jag har så pass mycket att göra at jag skulle kunna blogga hela dagen. Jag ska sitta här ensam och utan sysslor ända till kl 4 bara för att jag måste. Ser man det långsiktigt så ska jag faktiskt sitta här varje dag tills nästa semester.


På tal om min semester så var den helt perfekt. Min tricksande man och jag har åkt runt Sverige för att tälta och sola på Öland, festa och bowla i regnet på Gotland och avslutningsvis sola, grilla och slöa en vecka på Österlen. Eftersom vi hade tur med vädret så måste jag nu dölja mina ben med byxor för att inte alla ska se att huden faktiskt ramlar av. Det kliar något förfärligt men det gäller ju att få så mycket sol på kroppen som möjligt så ofta man kan, och det står jag fast vid.


Min tricksande man har dock tagit en paus från bollen under semestern och ägnat sig åt frisbee. Helt ärligt så har han nog ägnat sig åt frisbeen sisådär en 5 timmar om dagen. Att det kan vara så roligt att kasta, fånga, kasta och fånga.


Nu när jag sammanfattat och tittat tillbaka min semester så känns dagen redan mycket bättre. Det känns konstigt nog mer och mer ok att vara tillbaka på jobbet destu mer kaffe jag dricker. Äntligen fredag!!!


Puss och Kram #11


YES FOTBOLLSFRU 3 HÄR!!!

Här alla goa fotbollsfruar; nu är jag här och nu kan jag göra mig hörd! Helgen har varit finfin men nu väntas åter en helg av fest och kalas... Semester på måndag; Yeeeaaaah de känns gutt! Idag är jag dessutom kompledig från mitt jobb vilket är soft:)

Fick just reda på att det går ryckten om att jag ska börja spela golf? Ska jag? Hur skulle det gå till med mitt otåliga, okoncentrerade, impulsiva och sociala jag att på golfbanan? Där finns de regeler som att man inte får skrika, lägga sig ner på marken, sparka slå medans man stört tjuter....är detta verkligen något för mig? De sjukaste av allt är att man inte få prata högst och flammsa... Näää vettni vad; jag har nog bestämt mig Golf låter inte riktigt som min grej;) Vad tycker ni?

Puss på er! 3

Helgens events

OJ!

Fotbollsfru nr? avger fullständig rapport om sin lysande helg. :D

Fredag: Svett, cirkustält, Hultsfred, Rock n Roll, öl!!!

Lördag: Slit, vin, kusin, Vallen, hålla kusin borta från okänt antal sliskiga karlar på Vallen!

 

Hm...

Vill ni förresten veta varför jag inte har ett nummer?
Jo, för min überheta fotbollsspelare har valt att inte bry sig om ett specifikt nummer, utan tar det som för tillfället är ledigt... Har dock lovat att försöka hitta ett nr han gillar, för min skull antar jag hehe. :)

Nu: Fotbollsfrun ska ut i solen och avnjuta lyxlunch på stan med sin spelare nr?. Fint!

Kramen.



Lysande indeed!!

Jahopp, en av "fruarna" stämplar in för första gången!

Detta skulle kanske för ett otränat öga kunna misstas för en hyllningsblogg till våra kära män. Våra underbara, begåvade stenhårda älsklingar som sopar banan med de andra lagen i serien.
Ja, de sopar nog banan med de flesta som inte begriper bättre än att ställa sig i vägen, fast på ett ödmjukt sätt förståss.

Men ACK så fel dessa otränade ögon har om så är fallet. Detta är ingenting mindre än ännu ett forum där vi kan spegla oss i vår egen förträfflighet, njuta och låta andra njuta ännu en gång av våra fantastiskt geniala tankar och kanske en och annan fantasi..eller låt oss säga utopi.

Vi kanske kan ha en tendens att sväva ut i våra spekulationer bara pyttelite ibland, kanske spetsar till sanningen något och möjligtvis att vi drar liiite förhastade slutsatser innan motsatsen är bevisad. Vi ser dock inte detta som någon dålig egenskap.

Vi vill berätta hur vi uppfattar vissa saker. Så det kommer vi att göra. AAAIIIGGGHHTT???

Ut och spetsa till sanningen lite alla ni därute, eller gör som E: Ljug upp stämningen lite. Funkar alltid!
Over n´out /#2

Välkommen till Fotbollsfruarna!

Halli hallå därute!

Detta är en ny blogg, skapad till och för ett gäng brudar, som alla har den saken gemensamt att de är tillsammans med killar som spelar i IFK Kåremo.

 IFK Kåremo

Vi är hängivna supporters såklart, men det bästa med fotbollen, är att vi får träffas och skvallra och skratta gott tillsammans. :)

Hur många vi är?
Den relevanta frågan är väl egentligen, hur många av som kommer vara aktiva här... Vi blir nog 4 chicks som uppdaterar dig på det allra senaste skvallret. ;)

Så gör dig beredd på riktig flärd, champagne (eller ja, mousserat), skratt och lite tårar.


Det är vi som är Fotbollsfruarna!

RSS 2.0